تجهیزات گلخانه کاشت میکروگرین: گلخانه های کشت هیدروپونیک میکروگرین و سبد و سینی های مخصوص ایروپونیک و همچنین لیست قیمت و آموزش نحوه کشت و درامد زایی آن را در شرکت تجهیز گرولایت به شما عرضه خواهیم کرد.
همان طور که می دانیم امروزه جهان دائما در حال تغییر و تحول است و ما روزانه با پدیده های تازه ای مواجه می شویم. تمامی این تغییرات در راستای بالا بردن کیفیت زندگی انسان اتفاق می افتد. رشد بی رویه و با سرعت جمعیت و در طرفی دیگر ثابت بودن مخازن و منابع طبیعی که روی کره زمین وجود دارد موجب می شود که انسان برای تولید مواد غذایی بیشتر سعی و تلاش کند و مواد مغذیتری را تولید کند. یکی از همین محصولات غذایی مغذی، میکروگرین ها هستند. در ادامه می خواهیم به میکروگرین ها بپردازیم و اطلاعات بیشتری از آن ها را در اختیارتان قرار دهیم.
میکروگرین چیست؟
یکی از محصولات کشاورزی که اخیرا مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است، میکروگرینها هستند. کشت این محصول که در سال های آخر از قرن بیستم آغاز شده بود تا همین چند سال اخیر هنوز نتوانسته بود که به جایگاه مطلوبی میان غذا و خوراک مردم دست یابد.
آن ها در حقیقت سبزیجات حاصل از رشد بذر گیاهان مختلف هستند. گاهی اوقات مردم میکروگرین ها را به جای جوانه سبزیجات اشتباه میگیرند. در حقیقت جوانه های سبزیجات موجود در بازار همان دانه های گیاهان هستند مثل ماش، عدس، شاهی، گندم و … . این دانه ها پس از جوانه در آب، همراه با دانه بسته بندی می شوند و در اختیار مصرف کنندگان قرار می گیرند اما میکروگرین ها در واقع برگ ها یا قسمت های سبز گیاهان هستند که پس رشد، در همان ابتدا آماده ی مصرف قرار می گیرند.
تولید میکروگرین و کشت به این روش زمینه ای جدید و پر سود خصوصا در فعالیت های تجاری است.
بذر میکروگرین
بذرهای گوناگونی برای کاشت میکروگرین وجود دارد که البته محبوبترین آن ها به خصوص در ایران ریحان، جعفری، شاهی، نعنا، تربچه، گشنیز، شوید و تره فرنگی میباشد. همچنین از بذر چغندر، کلم بروکلی، چیا و آفتاب گردان هم کشت به روش میکروگرین می تواند انجام شود.
تجهیزات گلخانه برای کشت میکروگرین
یکی از ساده ترین راه های کشت سبزیجات همین روش کاشت میکروگرین (Microgreen ) است. میکروگرین ها در همه ی فصول سال می توانند تولید شوند و حتی در هر ظرفی که شامل عمق خاکی حدود ۳ سانتیمتر باشد. کشت میکروگرین ها میتواند در خاک معمولی مغذی اتفاق بیوفتد و یا با کمپوست های مخصوص تغذیه شوند. در این نوع کشت تنها کافیست که شما ظرف را در مقابل نور خورشید قرار داده و آن را آبیاری کنید.
کشت میکروگرین در محیط خانه هم امکان پذیر است و می توان گفت یکی از معدود کشت هایی به حساب می آید که این قابلیت را دارد و این گونه شما می توانید هر زمان که بخواهید سبزیجات تازه مصرف کنید. البته فراموش نکنید که میکروگرینهای بستهبندی و تازه را هم می توانید در بازار ها تهیه و مورد استفاده قرار دهید.
وجه تمایز میکروگرین ها با دیگر سبزیجات
قطعا از لحاظ طعم میکروگرین ها از سبزیجات دیگر جلوتر هستند. همین ویژگی موجب شده است تا اخیرا میکروگرین ها جای سبزیجات دیگر کنند. امروزه هم از میکروگرینها در تعداد زیادی از رستورانها برای پخت غذاهای مختلف استفاده میکنند که یک امتیاز ویژه هم برای رستورانشان به شمار می رود.
مواد مغذی موجود در میکروگرین ها بسیار قابل توجه است و از آن جایی که انسان هم به دنبال رسیدن به مواد مغذی تر می باشد، این گونه به تامین نیازهای خود هم نزدیک تر می شود. این مواد مغذی شامل غلظت بالایی از ویتامینها، آنتی اکسیدانها، آهن و می باشند که به عنوان مکمل های طبیعی بدن هم به حساب می آیند. میکروگرینها برای رژیمهای کاهشی یا سالمخوری هم بسیار شناخته شده هستند.
برای راه اندازی سیستم کشت میکروگرین و تهیه تجهیزات سیستم کشت میکروگرین و راه اندازی ان با کارشناسان ما مکاتبه نمایید