صرفه اقتصادی علوفه هیدروپونیک برای دامداران: در مقایسه با کشت سنتی فضای مورد نیاز برای تولید یک تن علوفه به روش هیدروپونیک ۳۰متر مربع میباشد در حالی که این فضا در روش سنتی ۱۵۰۰۰۰متر مربع است
همچنین میزان مصرف آب برای تولید یک تن علوفه به روش هیدروپونیک ۳۰۰لیتر است در حالی که برای تولید همین میزان علوفه در روش سنتی به ۳۰۰۰۰ لیتر آب نیاز است که یعنی کاهش ۹۰درصدی مصرف آب به روش هیدروپونیک،که از لحاظ اقتصادی و زیست محیطی بسیار مفید است
برای کشوری مانند ایران و کشورهای خاورمیانه که با مشکل کمبود آب رو به رو هستند روش بسیار مفیدی است و میتواند در آینده مشکلات تامین مواد غذای و واردات مواد غدایی را بسیار کمتر کند و کشور را به خودکفایی برساند.
از دیگر مزایای این روش میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- استفاده از کمترین نیروی انسانی
- عدم وجود ضایعات و استفاده ۱۰۰درصدی
- تولید به صورت اتوماتیک
- رویش تمامی بذرها
- صرفه جویی در زمان
- کیفیت بالای محصول و منبع ویتامین و پروتئین
- کاهش هزینه حمل و نقل
- تولید به صورت روزانه در تمامی فصول
- کاهش ۷۰درصدی هزینه تغزیه دام
برای خرید دستگاه علوفه هیدروپونیک با ما در ارتباط باشید